SVKn Seurakirje 1/2018   (Julkaistu: 15.02.2018 16:00)

 

SVK                                                                                                     Helsingissä 15.2.2018

Seurakirje 1/2018

 

1.SVK:n kevätkokous 21.4.

2. SVK:n jäsenedut löydät kotisivuilta

3. Uutena jäsenetuna mekaaniset eliönestotuotteet

4. Uudistetut kilpailusäännöt

5. Vuoden Vapaa-ajankalastaja

6. Ilmoitus Viehekalastuksen SM-kilpailusta

7. Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä

8. Fisuun -nettisivut, kalastuskerhot ja tapahtumat julkisiksi

9. Valtakunnallinen kalastuspäivä

10. Valtakunnalliset leirit 
11. Nuorten onki- ja perhepäivät, piristysruiske seurallenne!
12. Vapapäivänä 9.6. nuoret kalastavat Metsähallituskohteissa ilmaiseksi

13. Vapaa-ajan Kalastaja 2018 aikataulu

14. Seurakirje vain sähköpostilla, ilmoittakaa seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite

15. Valistusmateriaalia seurojen käyttöön

 

 

1. SVK:n kevätkokous 21.4.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön kevätkokous pidetään lauantaina 21.4. Hotelli Arthurissa Helsingissä.

Asia jonka seura tai vapaa-ajankalastajapiiri haluaa kevätkokouksen käsiteltäväksi ja päätettäväksi tulee esittää SVK:n hallitukselle 30 päivää ennen kevätkokouksen pitämistä. Mikäli seuranne haluaa jonkin asian kevätkokouksen käsittelyyn, se on syytä hyvissä ajoin esittää omalle vapaa-ajankalastajapiirille, joka päättää sen esittämisestä kevätkokouksen käsiteltäväksi.

 

2. SVK:n jäsenedut löydät kotisivuilta
SVK:lla on runsaasti jäsenetuja, joita henkilöjäsenet voivat hyödyntää jäsenkortin avulla. Jäsenedut löytyvät kotisivuilta www.vapaa-ajankalastaja.fi => Järjestö => Jäsenedut, ja lisäksi matkailun jäsenedut => Matkailu => Matkailun jäsenetuja.

 

3. Uutena jäsenetuna mekaaniset eliönestotuotteet

SVK:n uutena jäsenetuna saat nyt Seaboostilta mekaaniset eliönestotuotteet alennettuun hintaan. Seaboost on alan uranuurtaja Suomessa, jonka tuotteet ovat saaneet loistavia testituloksia useissa eri yhteyksissä. Ne ovat saaneet tunnustusta myös sekä ympäristö- että innovaatiopalkintojen muodossa.

Seaboost -tuotteet ovat vahvasti mukana osana Change -projektin suosituksia. Voit tutustua tuotteisiin ja tarjontaan osoitteessa www.seaboost.fi.

 

4. Uudistetut kilpailusäännöt
SVK:n hallitus käsitteli kilpailujaosten tekemiä sääntöehdotuksia 27.1. kokouksessaan. Säännöt on nyt muokattu hallituksen pöytäkirjan pohjalta ja päivitetyt säännöt (pilkki-, onki-, uistelusäännöt sekä SM-tieto) löytyvät kotisivuiltamme: http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kilpailut/kilpailusaannot/. Talven kilpailukutsut on myös muokattu vastaamaan uudistettuja sääntöjämme, kutsut löytyvät tästä: http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kilpailukutsut/
Jaostot käsittelivät myös osallistumismaksuja ja päivittivät niitä lähinnä joukkuemaksujen osalta. Kilpailumaksut ja SVK:n ”verot” löytyvät tästä: http://www.vapaa-ajankalastaja.fi/kilpailut/kilpailumaksut/.

Hallituksen terveiset koskien SM-pilkin sääntömuutoksia: Hallitus päätti muuttaa lauseen "Saaliiksi saatu kala suositellaan tapettavaksi välittömästi ennen talteenottoa", sanan suositella, sanaksi edellytetään. Tämä päätös tehtiin, jotta pystyttäisiin rauhoittamaan SM-pilkin järjestäjiin kohdistuva ulkoinen paine. Tämä ei aiheuta muutoksia seulamiesten tehtäviin. Samalla muistutetaan siitä, että kaloille ei tule aiheuttaa tarpeetonta kipua.

5. Vuoden Vapaa-ajankalastaja

Muistutamme, että Vuoden Vapaa-ajankalastajan valinta on ovella. Jokaisen vapaa-ajankalastajapiirin toivotaan esittävän mahdollisimman nopeasti yhden ansiokkaan henkilön perusteluineen. Kilpailutoimikunta tekee päätöksensä helmikuun aikana. Kilpailutoimikunnan valintaan vaikuttavat seuraavat kriteerit: aktiivinen osallistuminen järjestön eri SM-kisoihin, aktiivinen osallistuminen seuratoimintaan sekä medianäkyvyys (esim. jonkun lajin uusi SE). Titteli myönnetään kerran vuodessa yhdelle SVK:n jäsenelle.

Vuoden Vapaa-ajankalastaja saa palkinnokseen kiertopokaalin sekä pienemmän palkinnon, joka jää voittajalle muistoksi.

Ehdotukset kalatalousasiantuntija Marcus Wikströmille, p. 045 110 2126 tai marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fimahdollisimman nopeasti!

 

6. Ilmoitus Viehekalastuksen SM-kilpailusta

SVK:n Koolla on väliä -hanke järjestää Säkylän Pyhäjärvellä 16.–17.6. Viehekalastuksen SM-kilpailun. Samassa yhteydessä järjestetään myös SM-Ahven ja SM-Hauki. Kilpailuissa noudatetaan vastuullisen vapaa-ajankalastuksen periaatteita ja viisi pisintä kalaa/laji ratkaisee voiton. Kahden hengen venekuntien välillä käytävissä kilpailuissa saavat kilpailijat käyttää yhtä viehettä kerrallaan. Lisätietoja kilpailuista julkaistaan pian osoitteessa www.viehekalastuksen-sm.fi.

 

7. Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä

SM-mormuskointikisasta, SM-lohipilkistä, SM-rautupilkistä, SM-kiiskipilkistä, SM-särkipilkistä sekä pilkinnän ja mormuskoinnin maajoukkuekarsinnoista tietoa oheisessa kilpailuliitteessä.

 

8. Fisuun -nettisivut, kalastuskerhot ja tapahtumat julkisiksi

Ilmoittakaa omat nuorisotapahtumanne tai kalakerhonne sivuille tapahtumalomakkeen kautta, jotta alueenne nuoret ja perheet löytävät mukaan tapahtumiinne. Viime vuonna tapahtumakartalle saatiin koottua jo yli 200 tapahtumaa!

                                                                                                       

9. Valtakunnallinen kalastuspäivä
Muistutamme, että SVK:n hallituksen päätöksellä keskusjärjestö irtaantuu Valtakunnallisen kalastuspäivän järjestelyistä vuodesta 2018 alkaen. Syynä irtaantumiseen on mm. talkoolaisten paikoittainen uupumus sekä tapahtuman vaikuttavuuden hiipuminen. Kalatalouden Keskusliitto jatkaa hankkeen parissa omin päin. SVK:n piirit ja seurat voivat järjestää alueellisia tapahtumia jatkossakin, mikäli toiminta katsotaan paikallisesti mielekkääksi. Keskusjärjestö kiittää kaikkia näinä vuosina kyseisen hankkeen parissa työskennelleitä talkoolaisia ja puuhahenkilöitä!
SVK jatkaa kovaa uurastustaan nuorisotyön saralla uusia ja entistä tehokkaampia keinoja etsien ja uusia polkuja hyödyntäen, tuloksellisuutta ja työn vaikuttavuutta silmällä pitäen. 
 

10. Valtakunnalliset leirit

Nuorille ja perheille suunnattuja valtakunnallisia leirejä järjestetään ainakin kolme. Leireille voivat osallistua nuoret sekä perheet koko maan alueelta. Osanottomaksut ovat erittäin edullisia ja leiripassit sisältävät leireillä täyden ylläpidon ruokailun ja ohjelman kera.

Mainostattehan leirejä jäsenille tai kerätkää kalaseurastanne mukava porukka mukaan viihtymään.

Nuorten leirit ovat pääsääntöisesti tarkoitettu 10-17-vuotiaille. Perheleirit aikuiselle yhdessä nuoren kanssa tai perheille. Myös nuorten leireille voi osallistua aikuinen yhdessä lapsen kanssa. Tarkempia lisätietoja leireistä löytyy www.fisuun.fi tapahtumat à leirit.

Fisuun-sivuston tapahtumakartalta löytyy myös muita nuorten leirejä sekä tapahtumia, joihin voi osallistua.

HAKU: Oletteko kiinnostuneet järjestämään Fisuun-leirin nuorille kesän 2018 aikana Etelä- Keski- tai Länsi-Suomessa. Ottakaa yhteyttä janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi tai puh. 0400 946 968. 
Leirille myönnetään taloudellista- ja työntekijätukea.

Leirit 2018:

SUPERTÄRPPI- valtakunnallinen nuorten pilkkileiri 9-11.3.
Leiriläispaikkoja vielä muutama jäljellä.

”Hossan Mesikämmen”- nuorten valtakunnallinen kalastusleiri 7.-10.7. 
Ilmoittautuminen alkanut.

Valtakunnallinen Perheleiri – Nurmes 6.-8.8.

Lisätiedot tulossa lähiaikoina.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet leireistä löytyvät Fisuun.fi tapahtumahaun kautta!

 

11. Nuorten onki- ja perhepäivät, piristysruiske seurallenne!

Paikalliset kalastustapahtumat ovat seuranne sekä kalastusharrastuksen parasta markkinointia!

 

Keskusjärjestön nuoriso- ja perhetoimikunta kutsuu kaikki seurat mukaan talkoisiin ja jakaa jälleen ilmaisia mitalisarjoja kalaseuroille nuorten onki- ja perhepäiviin.

Järjestäkää leppoisa tapahtuma, jolla saatte kerättyä yhteen kalastuksesta kiinnostuneet nuoret sekä perheet. Onkipäivän voi järjestää myös muiden kalastusmuotojen kuin onginnan ympärille. Tapahtuman yhteydessä kannattaa markkinoida seuranne tapahtumia ja jäsenyyttä! Käyttäkää tapahtumissa apuna myös alueellenne palkattuja kalastusohjaajia.

 

Näkyvyys on tärkeää! Pyytäkää tapahtumiin paikallismedian edustajia sekä mainostakaa tilaisuutta oman paikkakuntanne Facebook-ryhmässä. 
Ilmoitattehan tapahtumanne www.fisuun.fi -sivuille tapahtumalomakkeella (kalastustapahtuman ilmoittaminen – onki- ja perhepäivä), jotta tapahtumanne saadaan näkyviin tapahtumakartalle. Laittakaa kohtaan ”tarvikepyyntö SVK:lle” maininta tarvitsemienne mitalisarjojen määrästä (max. 4 sarjaa/ tapahtuma).

 

Seurakirjeen liitteenä on myös perinteinen mitalien tilauskaavake, joka tulee palauttaa Jaana Piskoselle viimeistään 31.3. Lomakkeen voi täyttää ja palauttaa myös sähköisesti jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi (tai tilata mitalit fisuun-sivujen tapahtumalomakkeen kautta).
Lisätietoja onki- ja perhepäivistä voi kysyä Jannelta p. 0400 946 968 tai janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi.

 

HUOM! Monin paikoin tapahtumiin on saatavilla avustusta Ely-keskuksen myöntämistä varoista. Kysykää tuesta lisää omasta vapaa-ajankalastajapiiristänne.

 

12. Vapapäivänä 9.6. nuoret kalastavat Metsähallituskohteissa ilmaiseksi

SVK yhteistyössä Metsähallituksen kanssa järjestää lauantaina 9.6. klo 10-15 kaikille alle 18-vuotiaille ilmaisen kalastustapahtuman Vapapäivän kaikkiaan yhdellätoista Metsähallituksen virkistyskalastuskohteella. Opastettujen kohteiden lisäksi nuorilla on mahdollisuus kalastaa muuallakin Metsähallituksen kalastuskohteissa ilmaiseksi 9.6. vuorokauden ajan. 
Katso myöhemmin keväällä lisätietoja tapahtumasta www.fisuun.fi ja Facebook à vapapäivä.

 

Vapapäivän kohteet ovat (alustava tieto): 
 

Teijo, Matildajärvi (ilmoittautuminen luontotalolla)

Ikaalinen, Teerilampi

Lammi (Evo), Niemisjärvet

Yhteyshenkilö: Janne Rautanen, janne.rautanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0400 946 968.

 

Kivijärvi, Heikinlampi

Yhteyshenkilö: Juha Ojaharju, juha.ojaharju(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 045 113 3050

 

Nurmes, Peurajärvi

Lieksa, Änäkäinen (Ruunaa on nyt ns. omatoimikohde)

Mikkelin Valkea

Yhteyshenkilö: Janne Tarkiainen, janne.tarkiainen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 044 547 9116

 

Rovaniemi, Vikaköngäs

Sievi, Maasydänjärvi

Sodankylä, Ahvenlampi

Vaalan Manamasalo

Yhteyshenkilö: Petter Nissen, petter.nissen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0500 440 923

 

13. Vapaa-ajan Kalastaja 2018 aikataulu ja järjestöilmoitukset
Ilmestymisajat sekä toimituksellisen aineiston ja seurailmoitusten toimitusaikataulut 2018:

lehti                  aineistopäivä                      ilmestymispäivä 
1                      5.12.17                               26.1.
2                      6.2.                                    29.3.
3                      10.4.                                  1.6.
4                      26.6.                                  24.8.
5                      21.8.                                  12.10.
6                      16.10.                                7.12.

Muistattehan, että seurat ja piirit voivat ilmoittaa kilpailuistaan, kokouksistaan ja muista tapahtumistaan lehtemme järjestötoimintaa –palstalla. Yksipalstainen enintään 40 mm:n ilmoitus maksaa vain 10 euroa + alv. Tätä suuremmista ilmoituksista veloitamme vain 0,50 e/ylimenevä palstamm. Ilmoitukset voi toimittaa toimitussihteerille aineistopäivään mennessä sähköpostitse jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi tai postitse: Vanha talvitie 2-6- A 11, 00580 Helsinki. Mukaan tieto, mihin numeroon ilmoitus on tarkoitettu sekä se, jos ilmoitukseen halutaan mukaan seuran logo. Logot voi toimittaa jpg- tai pdf-muodossa nelivärisinä tai mustavalkoisina.

 

14. Seurakirje vain sähköpostilla, ilmoittakaa seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Muistattehan ilmoittaa sähköpostiosoitteen (tai –osoitteet) seurakirjeen toimitusta varten Jaana Vetikolle, jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoituksessa tulee olla seuran nimi, henkilön nimi, sähköpostiosoite sekä piiri. Samalla jakelulla lähetetään seurojen käyttöön ja tiedoksi mm. SM-kilpailujen kutsuja ja mediatiedotteita.

 

15. Valistusmateriaalia seurojen käyttöön

Seurat voivat tilata tilaisuuksiaan varten SVK:n tuottamaa valistusmateriaalia, jota on monipuolinen valikoima. Tilauksista peritään postituskulut. Valistusmateriaaliin voi tutustua SVK:n kotisivuilla www.vapaa-ajankalastaja.fi => kauppa => ilmaiset julkaisut.

 

Kalaisaa talvea ja kireitä siimoja!

Terveisin Jaana Vetikko, Markku Marttinen, Olli Saari, Petter Nissén, Janne Rautanen, Marcus Wikström, Janne Tarkiainen, Juha Ojaharju, Mika Oraluoma, Janne Antila, Jaana Piskonen ja Tarja Lehtimäki

 

 

Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä 2018

 

Kilpailuissa noudatetaan SVK:n kilpailutoimikunnan hyväksymiä sääntöjä, jotka löytyvät mm. netistä os. www.vapaa-ajankalastaja.fi. Kilpailukutsut on julkaistu tai julkaistaan Vapaa-ajan Kalastaja –lehdissä 1/2018 ja 2/2018.


Kutsu pilkinnän maajoukkuekarsintaan vuodelle 2019

Pilkinnän maajoukkueiden loppukarsinta vuodelle 2019 la 17.2.2018.  Piirit järjestävät omat alkukarsintansa tai muuten päättävät loppukilpailuun oikeuttamansa kilpailijat. Varsinaisia piirikohtaisia kiintiöitä ei ole. Loppukisaan pääsevät myös kaikki nuoret ja aikaisempien PM-kisojen henkilökohtaiset mitalistit sekä vuoden 2018 PM-joukkueen jäsenet. PM-pilkin juniori-ikä on 19 vuotta ja veteraani-ikä 55 vuotta. Nyt valittava joukkue osallistuu vuoden 2019 Suomessa käytävään PM-pilkkiin, joten karsintavuonna juniori voi olla enintään 18 vuotta ja veteraanin täytyy täyttää vähintään 54 vuotta vuoden 2018 aikana. Piirien ei tarvitse enää maksaa alkukarsinnoistaan veroja SVK:lle. Jokainen loppukilpailija maksaa paikan päällä itse osallistumismaksunsa. Osanottomaksut: aikuiset 20 € ja nuoret 10 €. Kokoontumispaikkana Vierumäen Matkakeidas, valtatie-4 varrella (Lahti-Heinola välillä). Ilmoittautuminen klo 7.00-8.30 välisenä aikana. Huom! Akkukaira on sallittu kaikille 70 v. täyttäneille! Sillä saa kuitenkin kairata vain yhden reiän kerralla. GPS ja kaikki muut elektroniset laitteet (myös puhelimet) ovat kiellettyjä. Kellonaikaa tulee siis katsoa ainoastaan kellosta, ei puhelimesta tms. Puhelinta saa käyttää vain aidossa hätätilanteessa; soitot hätänumeroon ovat siis sallittuja. (Pilkkijaoston linjaus 7.2.2018)

Lisätietoja: Sami Kainulainen, p. 050 559 3357. 
 

Kutsu SM-kiiskipilkkiin

SM-kiiskipilkki la 24.2. Liperin Riihilammella (osoite: Ahostie, Liperi). Kisakeskus sijaitsee noin 1 km Liperin keskustasta Joensuuhun päin, opastus 476-tieltä. Kilpailuaika on klo 10-14. Kilpailualueelle siirtyminen klo 9.30 ja kilpailijoiden oltava punnitusalueella viimeistään klo 14.30! SM-kiiskipilkkiin ilmoittaudutaan ennakkoon 10.2. mennessä. Ilmoittautuminen osoitteeseen juha.kosonen@liperi.fi tai postitse; Juha Kosonen, Mäntytie 21 83100 Liperi. Ilmoittautumiseen seuran nimi ja piiri, osanottajien nimet ja sarjat sekä yhdyshenkilön yhteystiedot. Kisapaikalla voi jälki-ilmoittautua kisa-aamuna klo 8.00-9.00. Ennakkoilmoittautuminen on voimassa, kun osanottomaksu on maksettu tilille Liperin Urheilukalastajat FI09 5234 0340 0304 41. Viestiin merkiksi kilpailijan seura tai yksityisen osanottajan nimi. Kilpailukortit saa seuroittain kisakeskuksesta la 24.2. klo 8.00 lähtien. Ota mukaan maksukuitista kopio. Osanottomaksut: aikuiset 20 e ja nuoret 10 e. Kilpailualueella pilkkiminen ja avantojenteko on kielletty 7 vrk ajan ennen kilpailua. Lisätietoja: Juha Kosonen, p. 040 734 5908.
 

Kutsu SM-särkipilkkiin

SM-särkipilkki su 3.3. Suuri-Onkamo järvellä Tikkalassa, Pohjois-Karjalassa. Opastus Joensuu-Lappeenranta tieltä. Kisakeskuksen lähelle pääsee syöttämällä navigaattoriin osoitteen: Sintsintie 580, Rääkkylä (sieltä eteenpäin on opasteet). Kilpailuaika on klo 10-14. Kilpailualueelle siirtyminen noin klo 9.30 ja kilpailijoiden oltava punnitusalueella klo 14.30 mennessä. Ilmoittautuminen 16.2. mennessä sähköpostilla aatos.tekokoski@vr.fi. Jälki-ilmoittautua voi paikan päällä kilpailukansliassa 3.3. klo 9.00 mennessä. Ennakko-ilmoittautuminen on voimassa, kun osanottomaksu on maksettu 16.2. mennessä Pohjois-Karjalan Urheilukalastajien tilille FI2949240010628324. Viestiksi maksuun SM-särki + minkä seuran tai yksityisen osanottajan puolesta maksu on suoritettu. Ilmoittautumiseen seuraavat tiedot: piiri, seura, ilmoittajan nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero ja osoite, kilpailijan nimi, sarja. Kilpailukortit saa seuroittain kilpailukeskuksesta la 3.3. klo 7:30 alkaen. Ota mukaan tuloste ilmoittautumisesta, maksukuitti tai kopio siitä. Osanottomaksut: aikuiset 20 €, nuoret 10 €. Kilpailualueella pilkkiminen ja avantojen teko on kielletty 7 vrk ajan ennen kilpailupäivää. Lisätietoja: Aatos Tekokoski, p. 045 353 3762.

Kutsu SM-morriin 
SM-morri su 4.3. Joroisten Valvatusjärvellä. Ajo-ohje: kilpailukeskus sijaitsee vanhan viitostien varrella, 4,5 km Jari-Pekka liikenneaseman kiertoliittymästä pohjoiseen. Opasteet myös pohjoisesta tuleville. Osoite: Kuopiontie 446. Kilpailumaksut: aikuiset 20 €, n15 ja n19 10 €, n12 ei maksua. Joukkueet: miehet ja miesveteraanit 30 €. Naisten/naisveteraanien sekä nuorten joukkueet 20 €. Ilmoittautuminen 26.2. mennessä: ajtuomainen@gmail.com. Ilmoittautumisessa mainittava osallistujien nimet, sarjat ja joukkueet sekä yhteyshenkilö ja puhelinnumero. Maksu 26.2. mennessä VaPa Varkaus ry tilille FI2310443000205971. Viestiksi maksuun seuran ja ilmoittajan nimi. Kilpailukortit saa ilmoittautumisten mukaisesti 4.3. kilpailukeskuksesta klo 7.30 – 08.45. Ota mukaan maksukuitti tai sen kopio. Kilpailuruutujen suoja-alueet merkitään ennen sääntöjen mukaisen rauhoituksen alkamista ja suoja-alueen sisällä on kilpailijoilta harjoittelu ja liikkuminen kielletty. Suoja-alueet julkaistaan  www.vapavarkaus.net sivustolla rauhoituksen alkaessa. Lisätietoja: Antti Tuomainen, p. 040 835 2928 tai Tapani Kurki, p. 0400 613 510.

Kutsu SM-lohipilkkiin 
SM-lohipilkki kilpaillaan Kajaanissa, Iso-Ruuhijärvellä la 17.3. Kilpailuaika: klo 10-14 + siirtymät 30 min. Kilpailukeskus sijaitsee Iso-Ruuhijärven kalatuvalla osoitteessa Ruuhijärventie 661, 87900 Kajaani. Osallistumismaksut: Miehet ja naiset 20 €, nuoret 19v. 10 €, joukkuemaksu 30 €. Jälki-ilmoittautumismaksut 25 € ja 15 €. Ilmoittautumiset 3.3. mennessä. Tulostettava ilmoittautumislomake osoitteessa:  www.kainuunvapaa-ajankalastajat.fi/sm-lohipilkki2018. Maksu 3.3. mennessä tilille Kainuun Vapaa-ajankalastajat FI25 4600 0010 8855 11. Viitteeksi ilmoittajan nimi. Kisakanslia avoinna perjantaina klo 12.00-20.00 Hotelli Scandic Kajanuksessa ja lauantaina kilpailukeskuksessa klo 6.00 alkaen. Tiedustelut: Mikko Toiviainen, p. 0400 690 025.

Kutsu MM-morri 2019 karsintaan

MM-morrijoukkueen karsinta vuodelle 2019 Kouvolassa, Sompasen järvellä 24.-25.3.2018. Kisakeskuksena toimii Sompasen P-alue osoitteessa HEINOLANTIE 889, 45910 KOUVOLA. Molempien päivien kilpailut käydään kaksieräisinä. Lauantain ensimmäinen erä klo 10-12.30 ja toinen erä 14.30-17.00. Sunnuntain ensimmäinen erä 9.30-12.00 ja toinen 14-16.30. Ruutuarvonta 45 min ennen kisan alkua. Kaikki kilpailevat täydet 4 erää, eli molemmat päivät. Kilpailuun kirjallinen ennakkoilmoittautuminen 19.3. mennessä osoitteeseen veskuusela@gmail.com. Osallistumismaksu 50 e maksetaan paikan päällä. Kilpailuruudut merkitään viimeistään 2 vrk ennen kilpailua. Harjoittelu 10 metriä lähempänä ruutua kielletty! HUOM! Erätauoilla ruokailumahdollisuus. Paikalla Eräkokki molempina päivinä! Tiedustelut: Vesa Kuusela, p. 0400 604 005.
 

Kutsu SM-rautupilkkiin

SM-rautupilkki kilpaillaan la 21.4. klo 12.00-16.00 Inarin Tuulispääjärvellä. Alle 12-vuotiailla saa olla nimetty tukihenkilö, joka saa antaa kairausapua ja avustaa kalan irrottamisessa, muttei osallistua pilkkimiseen. Osanottomaksut aikuisten sarjoissa 20 e ja nuorten sarjoissa 10 e. Joukkuemaksu on 30 e. Ilmoittaudutaan kilpailupaikalla kello 10.00 alkaen (joukkuejäsenten nimet ilmoitettava etukäteen). Lisätietoja: Timo Kukkala p. 040 546 6874, Aarre Seurujärvi p. 0400 398 558, Jorma Kaaretkoski p. 040 569 6488. HUOM! SVK:n pilkkijaosto on myöntänyt poikkeusluvan, joka koskee akkukairojen käyttöä vuoden 2018 SM-rautupilkissä. Akkukaira on siten sallittu apuväline 21.4. kisattavassa SM-rautupilkissä.

 

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jaana Vetikko

tiedottaja
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

puh. +358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

www.vapaa-ajankalastaja.fi
www.vapaa-ajankalastajalehti.fi

www.fisuun.fi

www.ottiopas.fi


« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
01.07.2019 17:24 Tiedote piireille ja seuroille eläinsuojelulain mukaisesta kalastuksesta Lisää >>
03.06.2019 15:17 SVKn tiedote: Näppäriltä nettikartoilta löytyvät tiedot Suomen kalastuspaikoista Lisää >>
30.05.2019 15:04 SVKn tiedote: Street Fishing tuo kalastuskilpailut kesäkaupunkien keskustoihin Lisää >>
28.05.2019 22:09 Vapaa-ajankalastajapiirien ja seurojen kilpailujärjestäjille ja kilpailijoille Lisää >>
14.05.2019 15:27 SVKn Seurakirje 2/2019 Lisää >>
06.05.2019 19:51 Kesän kisat. Onki, kilpaonki ja laituripilkki. Lisää >>
06.05.2019 19:39 Vetouistelun Savonia-cup 2019 Lisää >>

 

 

 

 

©2019 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy