SVKn seurakirje 1/2019   (Julkaistu: 05.02.2019 15:58)

 

 

SVK                                                                                          Helsingissä 5.2.2019

Seurakirje 1/2019

 

1. SVK:n kevätkokous 4.5.

2. SVK:n jäsenedut löydät kotisivuilta

3. Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatkat

4. Vuoden lähikalastuspaikka on haussa

5. Vuoden Vapaa-ajankalastaja

6. Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä

7. SM-kilpailujen hakeminen

8. Fisuun -nettisivut, kalastuskerhot ja tapahtumat julkisiksi

9. PilkkiVapapäivää vietetään hiihtolomaviikoilla

10. Valtakunnalliset leirit

11. Nuorten onki- ja perhepäivät, piristysruiske seurallenne!
12. Vapaa-ajan Kalastaja 2019 aikataulu

13. Seurakirje vain sähköpostilla, ilmoittakaa seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite

14. Valistusmateriaalia seurojen käyttöön

 

1. SVK:n kevätkokous 4.5.

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestön kevätkokous pidetään lauantaina 4.5. Hotelli Arthurissa Helsingissä.

Asia, jonka seura tai vapaa-ajankalastajapiiri haluaa kevätkokouksen käsiteltäväksi ja päätettäväksi, tulee esittää SVK:n hallitukselle 30 päivää ennen kevätkokouksen pitämistä. Mikäli seuranne haluaa jonkin asian kevätkokouksen käsittelyyn, se on syytä hyvissä ajoin esittää omalle vapaa-ajankalastajapiirille, joka päättää sen esittämisestä kevätkokouksen käsiteltäväksi.

 

2. SVK:n jäsenedut löydät kotisivuilta
SVK:lla on runsaasti jäsenetuja, joita henkilöjäsenet voivat hyödyntää jäsenkortin avulla. Jäsenedut löytyvät kotisivuilta www.vapaa-ajankalastaja.fi => Järjestö => Jäsenedut, ja lisäksi matkailun jäsenedut => Matkailu => Matkailun jäsenetuja.

 

3. Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatkat

 

Vapaa-ajan Kalastajan lukijamatka Ruotsin tunturivesille

Talven matkalla 8.-12. huhtikuuta pilkitään rautuja ja muita lohikaloja Ruotsin Lapissa yli kaksi kilometriä korkean Akkatunturin maisemissa, Stora Sjöfalletin ja Sarekin kansallispuistojen kupeessa. Akkajärvi on kymmeniä kilometrejä pitkä tunturijärvi, jonka lähistöllä on runsaasti muitakin hyviä pilkkijärviä. 
Majoituspaikkana on Akkajärven rannalla sijaitseva majatalo Camp Ritsem. Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä 229 euroa/hlö/4 vrk/2hh (ei jäsenet 249 euroa/hlö/2 hh). Hintaan sisältyy majoitus kahden hengen huoneessa, saunavuorot miehille ja naisille, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä. Lukijamatkalle ilmoittaudutaan huonekunnittain 2-4 hlöä/huone. Hinnat halpenevat yhdessä huoneessa majoittujien määrän kasvaessa: 162 euroa (182 €)/hlö/4 vrk/3 hh ja 129 euroa (149,00 €)/hlö/4 vrk/4 hh. 
Ilmoittautumisen yhteydessä laskutetaan puolet matkan hinnasta varausmaksuna. Ilmoittautumiset viimeistään 5.3. mennessä Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 14-28 ensimmäiseksi ilmoittautunutta riippuen huonevarauksien henkilömääristä.

Lisätiedot: www.vapaa-ajankalastaja.fi => Matkailu => Lukijamatkat 2019. Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fi.

Vapaa-ajan Kalastaja -lehden lukijamatka Tornionjoelle 
Kesän matkalla 1.-5. heinäkuuta kalastetaan lohta Tornionjoella kuuluisalla Lappean alueella Kolarissa parhaimpaan pyyntiaikaan. Matkan tukikohta on Lappean Lohi, josta on varattu majoitus majatalon huoneista sekä jokiveneet moottoreineen. Paikalliset kalastusluvat voi hankkia paikan päältä. Matka on omatoiminen ja kokemus soutu-uistelusta on hyväksi. Lappean Lohi tarjoaa tarvitseville myös opastusta ja lohensoutukoulutusta. Paikalla on mahdollista kalastaa myös rannasta heittäen. 
Lukijamatkan hinta on SVK:n jäseniltä 369 euroa/hlö/4 vrk (ei jäsenet 389 euroa). Hintaan sisältyy majoitus 2-4 hengen huoneessa, liinavaatteet, jokivene ja perämoottori (2 hlöä/vene) sauna joka päivä yleisellä vuorolla, vinkit kalastukseen ennen matkaa ja paikan päällä. Majoitusrakennuksessamme on hyvät yhteiset keittiötilat. WC:t ja suihkutilat ovat yhteiset. Vastaanotossa palvelee kahvila/ravintola. Hintaan ei sisälly ruokailuja, kalastuslupia (noin 60 €/ hlö), kuljetuksia, henkilökohtaista kalastusopasta ja matkoja kohteeseen. Parillinen määrä lähtijöitä per kalaporukka eli 2 hlöä/vene.
Lisätiedot: Petter Nissén puh. 0500 440 923 tai petter.nissen@vapaa-ajankalastaja.fiIlmoittautumiset viimeistään 15.4. mennessä Jaana Piskonen puh. 050 597 4933 tai jaana.piskonen@vapaa-ajankalastaja.fi. Matkalle mahtuu 20 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.
Lue lisää kohteesta ja palveluista www.kylmamaa.fihttps://kylmamaa.fi/

4. Vuoden lähikalastuspaikka on haussa

Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö etsii jälleen vuoden lähikalastuspaikkaa. Valinnassa otetaan huomioon mm. kalastuspaikan sijainti (kaupunki-/taajama-alueella), kalan saamisen todennäköisyys, saavutettavuus myös julkisilla kulkuvälineillä, lasten ja liikuntaesteisten kalastusmahdollisuus sekä lupien ja tiedon saatavuus.

Ehdotuksia vuoden lähikalastuspaikaksi voivat tehdä vapaa-ajankalastajapiirit ja niiden jäsenseurat. Perustellut ehdotukset tulee lähettää 14.2. mennessä sähköpostilla osoitteeseenjuha.ojaharju@vapaa-ajankalastaja.fi tai kirjeitse Juha Ojaharju, Keskustie 52, 63100 Kuortane. Ehdotukseen on suotavaa liittää tietoa paikasta ja mahdollisuuksien mukaan myös valokuvia.


5. Vuoden Vapaa-ajankalastaja

Muistutamme, että Vuoden Vapaa-ajankalastajan valinta on ovella. Jokaisen vapaa-ajankalastajapiirin toivotaan esittävän mahdollisimman pian yhden ansiokkaan henkilön perusteluineen. Kilpailutoimikunta tekee päätöksensä helmikuun aikana. Kilpailutoimikunnan valintaan vaikuttavat seuraavat kriteerit: aktiivinen osallistuminen järjestön eri SM-kisoihin, aktiivinen osallistuminen seuratoimintaan sekä medianäkyvyys (esim. jonkun lajin uusi SE). Titteli myönnetään kerran vuodessa yhdelle SVK:n jäsenelle.

Vuoden Vapaa-ajankalastaja saa palkinnokseen kiertopokaalin sekä pienemmän palkinnon, joka jää voittajalle muistoksi.

Ehdotukset kalatalousasiantuntija Marcus Wikströmille, p. 045 110 2126 tai marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fimahdollisimman nopeasti!

 

6. Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä

SM-mormuskointikisasta, SM-lohipilkistä, SM-rautupilkistä, SM-kiiskipilkistä, SM-särkipilkistä sekä pilkinnän ja mormuskoinnin maajoukkuekarsinnoista tietoa oheisessa kilpailuliitteessä.

 

7. SM-kilpailujen hakeminen
SVK:n kilpailutoimikunta jaostoineen muistuttaa piirejä ja seuroja SM-kisojen hakuprosessista ja suorastaan yllyttää olemaan asian suhteen aktiivinen! Lyhyt sähköposti, johon laitetaan kisa, aika, paikka sekä yhteystiedot riittää. Viestit voi laittaa joko SVK:n kilpailuvastaavalle (marcus.wikstrom@vapaa-ajankalastaja.fi) tai sitten jollekin kyseisen jaoston jäsenelle. Jaostot yhteystietoineen löytyvät osoitteesta www.vapaa-ajankalastaja.fi -> Kilpailut. Jaostot käsittelevät anomuksia tästedes sitä mukaa kuin niitä tulee. 

Kisoja myönnettäessä käytetään yhtenä pääkriteerinä sitä, onko kisaa hakeneella piirillä viime aikoina ollut haettavaa kisaa järjestettävänä, eli myönnöissä pyritään tasapuolisuuteen ja vuoroperiaatteeseen. Jaostot myöntävät sitoville hakemuksille mielellään kisoja 2-3 vuodeksi eteenpäin, joten piirien kannattaa pohtia kisatoimintaansa ja harkita hakemuksia myös pidemmällä aikavälillä. Tämä koskee myös maajoukkuekarsintakisoja!

Muistutamme, että kilpailujaostot myöntävät SM-kisojen järjestelyjä niin vapaa-ajankalastajapiireille kuin seuroillekin. On kuitenkin suotavaa, että seurat ilmoittavat omalle piirille hakuaikeistaan ennen järjestelyanomuksen lähettämistä. Suurimpien SM-kisojen osalta hakemusten on tultava piirien kautta. Näin tieto kilpailusta leviää tehokkaammin ko. piirin alueella, ja päällekkäisiltä suunnitelmilta vältytään. Tällaisia kisoja ovat ainakin: SM-pilkki, SM-onki, SM-laituripilkki, SM-lohipilkki ja SM-särkipilkki.

 

8. Fisuun-nettisivut, kalastuskerhot ja tapahtumat julkisiksi

Ilmoittakaa omat nuorisotapahtumanne tai kalakerhonne Fisuun -sivuille tapahtumalomakkeen kautta, jotta alueenne nuoret ja perheet löytävät mukaan tapahtumiinne.

                                                                                                         

9. PilkkiVapapäivää vietetään hiihtolomaviikoilla

Kesän riemukkain kalastustapahtuma Vapapäivä saa jatkoa talvisella PilkkiVapapäivä-tempauksella.

SVK yhteistyössä Metsähallituksen kanssa järjestää hiihtolomaviikoilla neljä kalastustapahtumaa kaikille alle 18-vuotiaille. Tapahtumissa kalastus on nuorille ilmaista ja aikuiset voivat ostaa itselleen kalastusluvan normaalin käytännön mukaisesti. Paikalla on vapaa-ajankalastajien kalakummeja opastamassa nuoria pilkinnän saloihin. Kalastaa voi omilla välineillä, mutta järjestäjällä on myös lainavapoja rajoitetusti. Järjestäjä tarjoaa nuorille mehut ja kuumat makkarat.


PilkkiVapapäivän kohteet ovat:

 

Lammi (Evo), Niemisjärvet sunnuntaina 24.2. kello 9-15.

Yhteyshenkilö: Janne Rautanen, janne.rautanen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0400 946968.

 

Mikkelin Valkea, keskiviikkona 27.2. kello 9-15.

Yhteyshenkilö: Janne Tarkiainen, janne.tarkiainen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 044 547 9116

 

Sievi, Maasydänjärvi sunnuntaina 3.3. kello 9-15.

Yhteyshenkilö: Juha Ojaharju, juha.ojaharju(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 045 113 3050

 

Kuhmo, Syväjärvi tiistaina 5.3. kello 9- 15.

Yhteyshenkilö: Petter Nissen, petter.nissen(at)vapaa-ajankalastaja.fi, 0500 440 923

 

Katso myöhemmin talvella lisätietoja tapahtumasta www.fisuun.fi ja Facebook à vapapäivä.


10. Valtakunnalliset leirit

Nuorille ja perheille suunnattuja valtakunnallisia leirejä järjestetään ainakin kolme. Leireille voivat osallistua nuoret sekä perheet koko maan alueelta. Osanottomaksut ovat erittäin edullisia ja leiripassit sisältävät leireillä täyden ylläpidon ruokailun ja ohjelman kera.

Mainostattehan leirejä jäsenille tai kerätkää kalaseurastanne mukava porukka mukaan viihtymään.

Nuorten leirit ovat pääsääntöisesti tarkoitettu 10-17-vuotiaille. Perheleirit aikuiselle yhdessä nuoren kanssa tai perheille. Myös nuorten leireille voi osallistua aikuinen yhdessä lapsen kanssa. Tarkempia lisätietoja leireistä löytyy www.fisuun.fi => tapahtumat => leirit.

Fisuun-sivuston tapahtumakartalta löytyy myös muita nuorten leirejä sekä tapahtumia, joihin voi osallistua.

HAKU: Oletteko kiinnostuneet järjestämään Fisuun-leirin nuorille kesän 2019 aikana. Ottakaa yhteyttä janne.tarkiainen@vapaa-ajankalastaja.fi tai puh. 044 547 9116.

Leirille myönnetään taloudellista- ja työntekijätukea.
 

Leirit 2019

Valtakunnallista suurpilkkileiri, Upilan leirikeskus Hollola 1.-3.3. Leiri täynnä.

Valtakunnallinen perheleiri 15.-18.7. Rautavaaran Metsäkartano. Järjestäjänä Pohjois-Savon vapaa-ajankalastajat.

Lisätiedot ja ilmoittautumisohjeet leireistä löytyvät Fisuun.fi-tapahtumahaun kautta!

 

11. Nuorten onki- ja perhepäivät, piristysruiske seurallenne!

Paikalliset kalastustapahtumat ovat seuranne sekä kalastusharrastuksen parasta markkinointia!

 

Keskusjärjestön nuoriso- ja perhetoimikunta kutsuu kaikki seurat mukaan talkoisiin ja jakaa jälleen ilmaisia mitalisarjoja kalaseuroille nuorten onki- ja perhepäiviin.

Järjestäkää leppoisa tapahtuma, jolla saatte kerättyä yhteen kalastuksesta kiinnostuneet nuoret sekä perheet. Onkipäivän voi järjestää myös muiden kalastusmuotojen kuin onginnan ympärille. Tapahtuman yhteydessä kannattaa markkinoida seuranne tapahtumia ja jäsenyyttä! Käyttäkää tapahtumissa apuna myös alueellenne palkattuja kalastusohjaajia.

 

Näkyvyys on tärkeää! Pyytäkää tapahtumiin paikallismedian edustajia sekä mainostakaa tilaisuutta oman paikkakuntanne Facebook-ryhmässä. 
Ilmoitattehan tapahtumanne www.fisuun.fi-sivuille tapahtumalomakkeella (kalastustapahtuman ilmoittaminen – onki- ja perhepäivä), jotta tapahtumanne saadaan näkyviin tapahtumakartalle. Laittakaa kohtaan ”tarvikepyyntö SVK:lle” maininta tarvitsemienne mitalisarjojen määrästä (max. 4 sarjaa/tapahtuma).


Lisätietoja onki- ja perhepäivistä voi kysyä Jannelta p. 0400 946 968 tai janne.rautanen@vapaa-ajankalastaja.fi.

 

HUOM! Monin paikoin tapahtumiin on saatavilla avustusta Ely-keskuksen myöntämistä varoista. Kysykää tuesta lisää omasta vapaa-ajankalastajapiiristänne.

 

12. Vapaa-ajan Kalastaja 2019 aikataulu ja järjestöilmoitukset
Ilmestymisajat sekä toimituksellisen aineiston ja seurailmoitusten toimitusaikataulut 2019:

lehti                  aineistopäivä   ilmestymispäivä 
1                          4.12.18                                     25.1.
2                          29.1.                                         29.3.
3                          9.4.                                           31.5.
4                          18.6.                                         16.8.
5                          20.8.                                         11.10.
6                          15.10.                                       5.12.

Muistattehan, että seurat ja piirit voivat ilmoittaa kilpailuistaan, kokouksistaan ja muista tapahtumistaan lehtemme järjestötoimintaa-palstalla. Yksipalstainen enintään 40 mm:n ilmoitus maksaa vain 10 euroa + alv. Tätä suuremmista ilmoituksista veloitamme vain 0,50 e/ylimenevä palstamm. Ilmoitukset voi toimittaa päätoimittajalle aineistopäivään mennessä sähköpostitse jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi tai postitse: Vanha talvitie 2-6- A 11, 00580 Helsinki. Mukaan tieto, mihin numeroon ilmoitus on tarkoitettu sekä se, jos ilmoitukseen halutaan mukaan seuran logo. Logot voi toimittaa jpg- tai pdf-muodossa nelivärisinä tai mustavalkoisina.

 

13. Seurakirje vain sähköpostilla, ilmoittakaa seuran yhteyshenkilön sähköpostiosoite
Muistattehan ilmoittaa sähköpostiosoitteen (tai –osoitteet) seurakirjeen toimitusta varten Jaana Vetikolle, jaana.vetikko(at)vapaa-ajankalastaja.fi. Ilmoituksessa tulee olla seuran nimi, henkilön nimi, sähköpostiosoite sekä piiri. Samalla jakelulla lähetetään seurojen käyttöön ja tiedoksi mm. SM-kilpailujen kutsuja ja mediatiedotteita.

 

14. Valistusmateriaalia seurojen käyttöön

Seurat voivat tilata tilaisuuksiaan varten SVK:n tuottamaa valistusmateriaalia, jota on monipuolinen valikoima. Tilauksista peritään postituskulut. Valistusmateriaaliin voi tutustua SVK:n kotisivuilla www.vapaa-ajankalastaja.fi => kauppa => ilmaiset julkaisut.

 

Kalaisaa talvea ja kireitä siimoja!

Terveisin Jaana Vetikko, Markku Marttinen, Olli Saari, Petter Nissén, Janne Rautanen, Marcus Wikström, Janne Tarkiainen, Juha Ojaharju, Janne Antila, Jaana Piskonen, Ismo Malin ja Tarja Lehtimäki

 

 

Kilpailutoimintaa talvella ja keväällä 2019

 

Kilpailuissa noudatetaan SVK:n kilpailutoimikunnan hyväksymiä sääntöjä, jotka löytyvät mm. netistä os. www.vapaa-ajankalastaja.fi. Kilpailukutsut on julkaistu tai julkaistaan Vapaa-ajan Kalastaja -lehdissä 1/2019 ja 2/2019.


Kutsu SM-morriin  

SM-morri su 3.3. Liperin Kirkkolahdella. Kilpailukeskus Liperin Rantamakasiinilla, jonne opastus Liperin Kirkonkylän liikenneympyrästä. Kilpailumaksut: aikuiset 20 e, nuoret ilmaiseksi. Joukkuemaksut aikuisilla 30 e ja nuoret ilmaiseksi. Ilmoittautuminen 22.2. mennessä osoitteeseen juha.kosonen@edu.liperi.fi. Ilmoittautumiseen osallistujien nimet, sarjat ja joukkueet sekä yhteyshenkilö ja puhelinnumero. Maksut 22.2. mennessä Liperin Urheilukalastajien tilille FI09 5234 0340 0304 41. Viestikenttään seuran ja ilmoittajan nimi. Kilpailukortit saa esittämällä maksukuitin tai kopion. Kilpailuruutujen suoja-alueet merkitään ennen sääntöjenmukaisen rauhoituksen alkamista ja kyseisellä alueella on kilpailijoilta harjoittelu ja liikkuminen kielletty rauhoitusaikaan! Suoja-alueet merkitään järvelle selvin merkein ja ne julkaistaan Liperin Urheilukalastajien FB-sivuilla rauhoituksen alkaessa. Lisätietoja: Juha Kosonen, p. 040 7345 908.


SM-lohipilkin kutsu 
SM-lohipilkki Enonkosken Pirttilahdella la 9.3. klo 10-14, siirtymäajat 30 min. Kilpailukeskus sijaitsee Enonkosken koululla Enonkosken keskustassa. Miehet ja naiset 20 e, nuoret ilmaiseksi. Joukkuemaksu 30 e. Ilmoittautumiset 25.2 mennessä; kaivoksen.kalamiehet@gmail.com tai Reijo Bäck, Pirttiniementie 19, 58175 Enonkoski. Maksu 25.2. mennessä tilille Kaivoksen Kalamiehet ry: FI96 5650 1820 0007 35. Viite: 1980. Jälki-ilmoittautuminen + 5 e paikan päällä. Kilpailuohjeet, säännöt ja kartta annetaan kilpailijoille kisakansliasta kilpailukorttien yhteydessä. Kisakanslia avoinna pe klo 17-18 ja la klo 7.00 alkaen. Lisätietoja: Reijo Bäck, p. 050 590 6960.


Kutsu pilkinnän maajoukkuekarsintaan vuodelle 2020

Pilkinnän maajoukkueiden loppukarsinta vuodelle 2020 käydään lauantaina 16.3.2019. Piirit järjestävät omat alkukarsintansa tai muuten päättävät loppukilpailuun oikeuttamansa kilpailijat.

Varsinaisia piirikohtaisia kiintiöitä ei ole. Loppukisaan pääsevät myös kaikki nuoret ja aikaisempien PM-kisojen henkilökohtaiset mitalistit sekä vuoden 2019 PM-joukkueen jäsenet. PM-pilkin juniori-ikä on 19 vuotta ja veteraani-ikä 55 vuotta. Nyt valittava joukkue osallistuu vuoden 2020 Norjassa käytävään PM-pilkkiin, joten karsintavuonna juniori voi olla enintään 18 vuotta ja veteraanin täytyy täyttää vähintään 54 vuotta vuoden 2019 aikana. Piirien ei tarvitse enää maksaa alkukarsinnoistaan veroja SVK:lle. Jokainen loppukilpailija maksaa paikan päällä itse osallistumismaksunsa. Loppukarsinnan osanottomaksut ovat 20 e aikuisten sarjoissa ja 10 e nuorten sarjassa. Kokoontumispaikkana Ylioppilastalon ruokala/parkkialue Yliopisto Skinnarila, Lappeenrannassa. Opastus 6-tieltä raviradan risteyksistä. Ilmoittautuminen klo 7.00-8.30 välisenä aikana. 
Huom! Akkukaira on sallittu kaikille 70 v. täyttäneille! Sillä saa kuitenkin kairata vain yhden reiän kerrallaan. GPS ja kaikki muut elektroniset laitteet (myös puhelimet) ovat kiellettyjä. Kellonaikaa tulee siis katsoa ainoastaan kellosta, ei puhelimesta tms. Puhelinta saa käyttää vain aidossa hätätilanteessa; soitot hätänumeroon ovat siis sallittuja. (Pilkkijaoston linjaus 7.2.2018) Lisätietoja: Pekka Turunen, p. 0400 633 263.


Kutsu SM-särkipilkkiin

SM-särkipilkki su 17.3. Kisapaikkana on Pien-Saimaan vesialueet Lappeenrannassa. Opastus 6-tieltä raviradan risteyksestä Ylioppilastalon parkkialueelle, Lpr:n Yliopistolle Skinnarilaan. Kilpailuaika kaikissa sarjoissa klo 10-14.00 Kilpailualueelle siirtyminen noin klo 9.30 ja kilpailijoiden oltava punnitusalueella klo 14.45 mennessä. Ilmoittautuminen 7.3. mennessä sähköpostilla smsarki.2019@ptu.fi. Ilmoittautumiseen: piiri, seura, ilmoittajan nimi, yhteyshenkilön nimi ja puhelinnumero ja osoite, kilpailijan nimi, sarja. Jälki-ilmoittautuminen kilpailukansliassa 17.3. klo 9.00 mennessä, maksuihin lisätään 5 e. Ennakkoilmoittautuminen on voimassa, kun osanottomaksu on maksettu 10.3. mennessä. Osanottomaksut: aikuiset sarjoissa 20 e, joukkueet miehet 30 e, naiset 20 e. Nuorilta ei peritä osanottomaksua. Maksut Lappeenrannan Urheilukalastajien tilille FI37 5620 0920 0821 78. Viestiksi maksuun SM-särki + minkä seuran tai yksityisen osanottajan puolesta maksu on suoritettu. Kilpailukortit saa seuroittain kilpakeskuksesta su 17.3. klo 7.30 alkaen. Ota mukaan tuloste ilmoittautumisesta, maksukuitti tai kopio siitä.

Sunisenselkä on rauhoitettu moottoriajoneuvoilta. Kilpailualueella pilkkiminen ja avantojen teko on kielletty 7 vrk ajan ennen kilpailupäivää. Lisätietoja: Pekka Turunen, p. 0400 633 263.

Kutsu MM-morrikarsintaan vuodelle 2020
MM-morrin joukkuekarsinta vuodelle 2020 Kuopiossa Kallavedellä 30.-31.3.2019. Kisakeskuksena toimii hotelli Rauhalahti osoitteessa Katiskaniementie 8, 70700 Kuopio. Hotelli tarjoaa majoituksen ym. erikoishintaan karsintaan osallistuville, tutustu tarjoukseen SVK:n kilpailusivuilla.

Molempien päivien kilpailut käydään kaksieräisinä. Lauantain ensimmäinen kisa käydään klo 10-12.30 ja toinen erä 14.30-17.00. Sunnuntain ensimmäinen erä 9.30-12.00 ja toinen 14-16.30. Ruutuarvonta 45 min ennen kisan alkua. Kaikki kilpailevat täydet 4 erää eli molemmat päivät. Kirjallinen ennakkoilmoittautuminen 25.3. mennessä keuru1@gmail.com. Osallistumismaksu 50 e maksetaan paikan päällä. Kilpailuruudut merkitään viimeistään 2 vrk ennen kilpailua. Harjoittelu 10 metriä lähempänä ruutua kielletty! Lisätiedot: Aarne Keurulainen, p. 041 436 1199.


Kutsu SM-rautupilkkiin
SM-rautupilkki la 13.4. klo 12.00-16.00 Inarin Tuulispääjärvellä. Alle 12-vuotiailla saa olla nimetty tukihenkilö, joka saa antaa kairausapua ja avustaa kalan irrottamisessa, muttei osallistua pilkkimiseen. Osanottomaksut aikuisten sarjoissa 20 e. Nuoret kilpailevat ilmaiseksi. Joukkuemaksu on 30 e. Ilmoittaudutaan kilpailupaikalla kello 10.00 alkaen (joukkuejäsenten nimet ilmoitettava etukäteen). Lisätietoja: Ensio Pehkonen p. 0400 965 356, Aarre Seurujärvi p. 0400 398 558, Jorma Kaaretkoski p. 040 569 6488. HUOM! SVK:n pilkkijaosto on muokannut sääntöä koskien akkukairojen käyttöä SM-rautupilkissä. Akkukaira on tästedes sallittu apuväline SM-rautupilkin kaikissa sarjoissa. 
 

Kutsu SM-kiiskipilkkiin

Kiiskipilkinnän SM-kilpailut järjestetään sunnuntaina 14.4. Kuusamossa Iijärvellä. Kilpailupaikan tarkka osoite ilmoitetaan myöhemmin. Kilpailuaika on klo 10-14. Kilpailualueelle siirtyminen alkaa klo 9.30 ja kilpailijoiden on oltava punnitusalueella viimeistään klo 14.30.

Ilmoittautuminen ennakkoon 1.4. mennessä sähköpostitse vuokko.kurvinen@gmail.com tai sitten postitse osoitteeseen Vuokko Kurvinen, Oijusluomantie 37 A, 93700 Kuusamo.  Ilmoittautumiseen seuran nimi ja piiri sekä osanottajien nimet ja sarjat sekä yhdyshenkilön yhteystiedot. Kisapaikalla voi myös jälki-ilmoittautua kisa-aamuna klo 8.00-9.00.

Ennakkoilmoittautuminen on voimassa, kun osanottomaksu on maksettu tilille Kuusamon Uistinseura FI85 8000 1702 0302 98. Viestiin merkiksi kilpailijan seura tai yksityisen osanottajan nimi. Kilpailukortit saa seuroittain kisakeskuksesta 14.4. klo 8.00 alkaen. Ota mukaan kopio maksukuitista. Osanottomaksut: aikuiset 20 e ja nuoret ilmaiseksi. Miesten ja miesveteraanien joukkueet 30 e, naisten/naisveteraanien 20 e/joukkue, nuorten joukkueet ilmaiseksi. Kilpailualueella pilkkiminen ja avantojenteko on kielletty 7 vrk ajan ennen kilpailua. Lisätietoja: Rauno Veteläinen, p. 0400 916 350.  

 

 

 

Jaana Vetikko

tiedottaja
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

puh. +358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

www.vapaa-ajankalastaja.fi
www.vapaa-ajankalastajalehti.fi

www.fisuun.fi

www.ottiopas.fi

 


« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
27.02.2020 20:37 SM-pilkin esikisan jäätilanne Lisää >>
06.02.2020 18:02 SVKn seurakirje 1-2020 Lisää >>
02.12.2019 17:19 Tulorekisteriin ilmoittamiseen muutoksia pienille toimijoille vuonna 2020 Lisää >>

 

 

 

 

©2020 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy