Rapala-rahasto palkitsee hyvät teot kalavesien kunnostamiseksi, haku on auki nyt   (Julkaistu: 04.02.2021 19:24)

 

Kalastusseuroille ja piireille

Rapala-rahasto palkitsee hyvät teot kalavesien kunnostamiseksi, haku on auki nyt

Rapala-rahasto on jo vuosien ajan tukenut paikallisesti merkittäviä, kestävän kehityksen mukaisia kalavesien kunnostustoimia ja edistänyt samaan päämäärään tähtääviä tieteellisiä tutkimuksia ja muita esivalmisteluja eri puolilla Suomea. Rahasto ei kuitenkaan ohjaa varoja varsinaisiin kalojen istutuksiin.

Tänä vuonna Rapala-rahasto on julistanut avoimesti haettavaksi 300-3000 euron arvoisia apurahoja edellä mainittujen toimien tukemiseksi. Hakemukset on lähetettävä maaliskuun loppuun mennessä

Tukea hyville teoilleen voivat hakea mitkä tahot tahansa. Esimerkiksi osakas- ja hoitokunnat, kalastusseurat ja -piirit, vesien tai luonnon hoito- ja suojeluyhdistykset, paikalliset yhteisöt ja talkooporukat, yksityiset puuhamiehet, alan tieteelliset tutkijayhteisöt, yksittäiset tutkijat sekä opiskelijat opinnäytetöihinsä, rahaston päämäärää tukevien laitteiden keksijät, kehittäjät ja valmistajat jne.

Kalastusvälinelahjoitusten arvoisiksi hyviksi teoiksi lasketaan puolestaan eri tahojen järjestämät tilaisuudet, joissa tarjotaan lapsille, nuorille ja muille erityisryhmille mahdollisuutta tutustua kalastusharrastukseen ja syventää siihen liittyviä tietoja ja taitoja.

Asiantuntijaraati käsittelee hakemukset ja valitsee niistä parhaiten Rapala-rahaston periaatteita vastaavat hankkeet. Tuettavat tahot julkistetaan toukokuun loppuun mennessä.

Hakuohjeet löytyvät osoitteesta https://www.rahasto.rapala.fi/hakuohjeet. Lisäksi rahaston sivuilta löytyy tietoa viime vuosina tuetuista avustuskohteista.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Jaana Vetikko

tiedottaja
Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

+358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

vapaa-ajankalastaja.fi
vapaa-ajankalastajalehti.fi

fisuun.fi

ottiopas.fi


« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
15.10.2021 19:10 SVKn tiedote: Syksyn kala-apajat ovat antoisia lomalaisille Lisää >>
20.09.2021 20:29 SVKn seurakirje 3-2021 Lisää >>

 

 

 

 

 

 

©2021 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy