Suonenjoella pilkittiin nuoruuden innolla   (Julkaistu: 07.03.2018 08:56)

 

 

Suonenjoella pilkittiin nuoruuden innolla
 
Vanha Maamies tarjosi upeat majoitustilat ja puitteet nuorten maaliskuiselle pilkkileirille. Vaikka flunssa-aalto karsikin osan ilmoittautuneista heti alkuunsa saapui leirielämää kuitenkin viettämään kahdeksan innokasta kalamiehen alkua.
 
Edes napakat pakkaset ja ajoittain tuivertanut kylmä tuulenvire eivät lannistaneet leiriläisiä. Kalaakin sai välillä etsiä ihan työkseen (edes mukana olleet kaikuluotaimet eivät meinanneet aina löytää eväkkäiden pesäkoloja) mutta kyllä saalistakin kertyi; esimerkiksi tiistain leikkimielisen pilkkikisan voittanut Markus nosti jälle hulppeat 55 ahventa ja särkeä. Kokonaan saaliitta ei kolmipäiväisen rupeaman aikana jäänyt yksikään.
 
Leirielämään mahtui toki monenlaista muutakin. Välillä askarreltiin ja kisailtiin kala-aiheisen tietovisan merkeissä, saunottiin ja syötiin hyvin ja tukevasti.
 
Leirielämä jätti varmasti iloisen mielen kaikille osallistuneille, ja toivottavasti leiriläisten kalastusharrastus jatkuu vastaisuudessakin aktiivisena. 
 
 
Teksti: Ilkka Kuvat: Ilkka ja Kyösti
 
              
  Innokkaat nuoret valmiina jäälle                                            Pilkit kuntoon
 
          
  Aurinkoiset ilmat leiriläisille
 
       
Piirin kalastuksenohjaaja Ilkka Heikkinen
 

« Takaisin
Ajankohtaista
13.12.2018 20:49 SVKn seurakirje 4/2018 Lisää >>
28.11.2018 16:29 Kalastuskortti on aineettomien lahjojen parhaimmistoa Lisää >>
28.11.2018 16:27 Tulorekisteri muuttaa yhdistysten palkkatietojen ilmoittamisen, myös matkakorvaukset ilmoitetaan Lisää >>

 

 

 

 

 

©2018 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy