Mimmien kampanjakirje   (Julkaistu: 30.08.2022 20:48)

 

 

Tässä kampanjakirjeessä kerromme ajankohtaisia asioita Suomen Vapaa-ajankalastajien Mimmit kalastaa -teemavuodesta 2022. 

 

 


Mimmit kyselevät kalastustapahtumia nyt paljon!

 

Joko olette järjestäneet mimmit kalastaa -tapahtuman? Avovesikausi jatkuu vielä ja innokkaita mimmejä on nyt enemmän kuin koskaan, ja kyselyjä tapahtumista tulee koko ajan lisää! 

Jo 27 seurassa ympäri Suomen on järjestetty mimmit kalastaa -tapahtumia. Yksi näistä on Salon Urheilukalastajat ry, joka on järjestänyt jo 3 tapahtumaa ja uusia on suunnitteilla, sillä naiskalastajille suunnatut tapahtumat on koettu seurassa erittäin tärkeäksi. Lue Kaisa Järven ajatuksia siitä, miksi matalan kynnyksen kalastustapahtumia kannattaa järjestää naisille TÄÄLTÄ.

 

 

Järjestä tapahtuma, me autamme!

Järjestättekö tapahtuman, tempauksen, kurssin tai kilpailun, joka on suunnattu erityisesti mimmeille? Tai haluatteko kannustaa johonkin kaikille avoimeen tapahtumaanne tyttöjä ja naisia erityisesti mukaan? Ilmoita tapahtumastanne meille. Laita sähköpostilla: 

· tapahtuman nimi

· tapahtuman järjestäjä

· tapahtuman lyhyt kuvaus (eli mitä odotettavissa)

· tapahtuman päivämäärä ja kellonaika

· tapahtumapaikkakunta ja tapahtumapaikka (sekä mahdollinen kokoontumispaikka)

· ilmoittautumistiedot sekä mahdollinen kustannus

· linkki järjestäjän nettisivuille, facebook-tilille tai instagram-tilille, missä tapahtumasta kerrotaan tarkemmin

· järjestävän tahon logo, jos löytyy

Ilmoita tapahtumasi tintti.drake@vapaa-ajankalastaja.fi. Autamme täydellä viestintätarjonnallamme SVK:n jäsenseuroja ja -piirejä Mimmit kalastaa! -tapahtumien markkinoinnissa. Käytössä ovat julisteet, tarrat ja flyerit tapahtumiin, näkyvyys kampanjasivulla ja somekanavissamme sekä konkreettinen asiantuntija-apu viestinnän ja markkinoinnin toteuttamisessa (muun muassa tapahtumailmoituskuvien tekeminen). Lisäämme tapahtumatietonne myös Mimmitkalastaa.fi -sivuille ja tiedotamme siitä @mimmitkalastaa -Instagramtilillä.Tulevia Mimmit kalastaa -tapahtumia:
 

 

Uusi mimmi-tuote - pinkki lippis!


Mimmit-tuotteiden kysyntä on ollut upeaa, ja uutena lisäyksenä tuoteperheeseen on saatu pinkki trucker-lippis! Katso tämä ja muut mimmit kalastaa-tuotteet TÄÄLTÄ.

 


 

Tärkeitä linkkejä:

Täältä löytyvät somekuvat, tapahtumajulisteet, flyerit kuin logotkin. Voit ladata haluamasi tiedostot omalle koneellesi. Jos et pääse kansion materiaaleihin tai sinulla on vaikeuksia vaikkapa ladata niitä käyttöösi, ota yhteyttä niin autamme! 

Kotisivut: https://www.mimmitkalastaa.fi

Tietoa hankkeesta, matalan kynnyksen opastusta kalastusharrastuksen pariin, ohjeita hankkeeseen osallistumiseen, tapahtumat sekä paljon muuta.

Instagram: https://www.instagram.com/mimmitkalastaa

Hankkeen viestintä- ja dialogikanava, jossa sisältö on vapaamuotoisempaa, mutta silti informatiivista mm. tapahtumien suhteen.

 

Ruorissa ja palveluksessasi!

 

Olen Tintti Drake, ja vastaan Mimmit kalastaa! -hankkeen navigoinnista. Olen myös kalastava mimmi, ja innostun helposti kohtuuttoman paljon kaikesta kalastukseen liittyvästä, joten kuulen erittäin mielelläni ideoita koskien mahdollisia yhteisiä toimenpiteitä hankkeen puitteissa! Ja mikäli kysyttävää hankkeesta ilmenee, vastaan mielelläni. Kuulumisiin! 

 

Yhdessä mimmien kalastusharrastuksen puolesta, 

 

Tintti Drake, yhdessä koko Suomen Vapaa-ajankalastajien henkilökunnan kanssa

 

Mimmit kalastaa! on Suomen Vapaa-ajankalastajien (SVK) koordinoima hanke, jonka tavoitteena on madaltaa tyttöjen ja naisten kalastusharrastuksen aloittamisen kynnystä. Hanke saa rahoitusta MMM:ltä kalastonhoitomaksuvaroista. 

 

 

 

Jaana Vetikko

tiedottaja

päätoimittaja, Vapaa-ajan Kalastaja


Suomen Vapaa-ajankalastajien Keskusjärjestö
Vanha talvitie 2-6 A 11, 00580 Helsinki

+358 50 525 7806

jaana.vetikko@vapaa-ajankalastaja.fi

 

vapaa-ajankalastaja.fi
vapaa-ajankalastajalehti.fi

 

Kuva, joka sisältää kohteen teksti

Kuvaus luotu automaattisesti


« Takaisin

 
 

Ajankohtaista
17.09.2022 21:12 SVKn seurakirje 3/2022 Lisää >>
30.08.2022 20:46 Kutsu Suomen Vapaa-ajankalastajien koulutustilaisuuteen: Nuorten ohjaus ja opastaminen -vinkkejä käytäntöön nuoriso-ohjaajakoulutus Lisää >>

    

 

 

     

 

©2022 Pohjois-Savon Vapaa-ajankalastajapiiri - MMD Networks Oy